Ansiktet bakom Needle Ninja

Jag har sedan liten haft ett stort intresse av piercingar. Har flera gånger gjort piercingar åt mina vänner genom att använda en synål. Detta är givetvis ingen bra idé, men det är hur mitt intresse börjat. Jag kommer ihåg att jag tänkte att priserna för piercingar är löjligt höga, vilket jag tycker ännu idag; så jag tog mig i kragen och sa "Varför gör jag det inte själv".

Som skrivet lite här och där är jag SJÄLVLÄRD. Jag har inget certifikat, har heller aldrig studerat eller jobbat vid en studio. Allt jag vet har jag lärt mig genom att testa mig fram. Jag lär mig nya metoder hela tiden och hoppas på att en dag kunna öppna en studio var jag har anställda.

Jag är dock övertygad om att mina studier samt tidigare arbetserfarenheter inom vården hjälper mig förstå mycket, till exempel saker som läkningsprosesser och risker. Därför är jag extra noga med vad jag använder för verktyg samt att hålla studion ren.

Jag öppnade ett specifikt instagramkonto där jag publicerade bilder på de piercingar jag gjort. När det kom in meddelanden där folk ville att jag skulle fixa en piercing åt dem, växte mitt intresse ännu mer.  

Jag grundade mitt företag den första mars 2021 efter att jag testat mig fram och gjort piercingar åt min familj och mina vänner i flera år.

Jag har min helt egna "piercing studio" i min lägenhet i Vasa. Det betyder att du inte bara kan komma förbi, utan du behöver boka en tid om du vill skaffa en piercing. Därför har jag inga specifika öppettider. Vi vittar en tid och ett datum som passar oss bägge två när du bokar en tid.