Needle Ninjan perustaja

Minä lävistäjänä Needle Ninjalla kehityn koko ajan alani mukana, opin uusia tapoja ja seuraan muiden tekemiä töitä.  Sinun kokemuksesi tulee olemaan hauska ja  olet turvallisissa käsissä- tule itse katsomaan!

Olen pienestä asti ollut kiinnostunut lävistyksistä. Olen nuorempana tehnyt monelle ystävälle lävistyksiä pelkällä ompeluneulalla, tämä ei toki ole mikään hyvä idea mutta näin minun innostukseni alkoi. Muistan kun pohdin sitä, kuinka minun mielestäni lävistyksien hinnat olivat naurettavan korkeita, ja ovat vielä tänä päivänä. Tässä hetkessä päätin, että minä voin itse ratkaista tämän ongelman.

Niin kuin olen aiemminkin maininnut niin olen itse opetellut kaiken mitä osaan vain tekemällä lävistyksiä. Minulla siis ei ole sertifikaattia enkä myöskään ole opiskellut alaa tai ollut studiossa töissä. Kaiken mitä olen oppinut, olen oppinut pelkästään tekemällä. Opin koko ajan uusia tapoja ja taitoja. Toivoisin että minulla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus avata oma studion omilla työntekijöillä.

Olen toki vakuuttunut siitä, että minun opintoni ja työkokemukseni hoitoalalla auttaa minua ymmärtämään paljon esimerkiksi lävistyksien paranemisesta ja riskeistä. Siksi olen erittäin tarkka siinä, että mitä tarvikkeita käytän ja siitä että studio pysyy puhtaana.

Avasin uuden Instagram tilin, minne aloin julkaisemaan kuvia minun tehdystä lävistyksistäni. Kun sain viestejä muilta, jotka olivat nähneet Instagram tilini ja halusivat että tekisin heille myös lävistyksiä minä innostuin vielä enemmän ja perustin yritykseni 1.3.2021

Minulla on oma "lävistysstudio" asunnossani Vaasassa. Tämä tarkoittaa, että et voi vain poiketa sisään, vaan sinun on varattava aika, jos haluat tehdä lävistyksen. Siksi minulla ei ole erityisiä aukioloaikoja. Löydämme molemmille sopivan ajan ja päivämäärän, kun varaat ajan.